Dáme zesklovatět cibulku, potom přidáme naklepané, osolené a opepřené kotlety a nechám na každé straně cca 1 minutu opéct. Na kotlety nastrouháme na hrubém struhadle kedlubny (podle velikosti - čím větší, tím více kedlubnového zelí), které osolíme, opepříme a posypeme trochu kořením podravka (může být i 1/2 rozdrobené kostky masoxu).
2
Podlijeme trochu vodou a přiklopíme pokličkou a necháme dusit do měkka. Trvá to zhruba 3/4 až 1 hodinu. Připravujeme ve woku nebo v hluboké pánvi s pokličkou. Podáváme s brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jana sitkova
|30. 1. 2009 17:46
Rychlé a vynikající, dík za inspiraci
Zdenka Korábová
|27. 3. 2007 09:43
Vařívala jsem takto i vepřový bůček-libovoučký- a byla to bašta, jsem ráda za připomenutí, jak bude sleva v diskontech na kedlubny, tak zařadím a už se těším