Málo rozpálený olej,pak se to chytá.
V jednoduchosti je to kouzlo. Já osobně všechny recepty, kde je více než 5 ingrediencí většinou přehlížím nebo zjednodušuji (samřejmě nepočítám takové jako sůl či olej). Pamatujte, že cibule není nikdy dost. Já osobně si dávám na většinu jídel ještě syrovou cibuli na krájenou na kolečka.
Výborné, jednoduché, rychlé - moc jsme si pochutnali, hodnotím 1
Bohužel, nevím, co jsem udělala špatně, ale obalené maso v mouce se mi po vložení na pánev dost přichytlo:-(
jsem se z toho posral.fuuuuuuuuuuuuj
Tak jsem kuchar zacatecnik a v lednici kus masa..Az to vytvorim,tak se pochlubim...
Výborné, nemám slov.
Milý anonyme v TOP 10 je tento recept asi právě proto, že je celkem jednoduchý, rychlý, chutný a vzhledem k množství cibule i zdravý a Ti, kteří jej tam zařadili si nemusí kupovat novou kvalitní pánev, neboť si s tím poradí i bez ní. Marie
Milý anonym, predstav sa menom, predstav svoje recepty a až potom kritizuj iných. Inak je to neslušné!!!
Milý anonyme, i úplně obyčejný recept může ostatním chutnat a o tom TOP 10 přece je :)
Připadá mi to jako recept-ne-recept. Maso s opečenou cibulí je to nejjednodušši co člověka může napadnout. Rozhodně to není ani světoborný nápad, ani velké kuchařské umění, tak proč je v top 10? Nicméně těm kdo si s tímto "receptem" neví rady doporučuju, aby si koupili kvalitní pánev na které se jim tohle kouzlo nepřipálí
rychlý recept - kotlety naklepu, osolím, opepřím. Na dno remosky nebo pekáčku dám olej, cibuli na kolečka, na to cibuli na to kotlety a sýr.
Zkusili jsme to doma a bylo to fakt dobry, akorat kdyz jsme pridavali docela dost cibule, posypali jsme malicko podravkou a podlili troskou vody, takze se cibule dusila a bylo trochu omacky na ryzi, naprosta basta!
Neměla jsem kotlety, ale pěknou krkovičku a i z ní bylo vynikající. Hodnotím 1
Mňami, vypadá to dobře, už se mi sbíhají sliny a v kuchyni čeká syrový kus masa. Jdu na to, tak držte palce;-) Když nezapomenu, napíšu výsledek.
Dělám tenhle recept už dlouho a je to moc dobré. Je to výborné i bez česneku-to pro ty co nemají rádi česnek
Velmi dobré, ale přece jen příliš slané. Doporučuji solí trochu šetřit, nebo v druhé polovině pečení podlít smetanou. Dělal jsem to v bravosce (dvě porce), brambory posypané kromě solí i kmínem jsem dal navrch, přesto nebyly suché (pečení shora). Příště zkusím dát na maso ještě nakrájenou klobásku, aby se to víc přiblížilo živáňské.
Velmi chutný recept, cibulkou se prostě nic nezkazí.Trošku problém byl s přichytáváním na pánvičce--špatně zvolená chtěl jsem 6 kotletek najednou--Děkujem
Recept jsme zkoušeli a musím říct, že kotlety na cibuli jsou opravdu vynikající, doporučuju vyzkoušet.
Pročpak?
Tak jsem tento recept zkusila a musím říct, že jsem měla co dělat, aby se maso dalo vůbec jíst.Andrea