Připravila jsem přítelovi a bohužel nás to moc nenadchlo...Podávala jsem s americkými bramborami.
Pochutnali jsme si. Přidala jsem k tomu i zakysanou smetanu. Jen jsem to musela trochu víc podlévat, aby byla šťáva. S vařenými brambory to byl výborný oběd. Díky za recept. Ivana
Omacku jsem nemixovala, nechala jsem ty kousky cibule a jablek v celku a s opikackama opravdu mnamka.
Tak s knedlíkem jsem to nikdy nezkoušela, protože při pečení nevznikne klasická omáčka a není jí zas tak moc. My totiž ke knedlíkům musíme mít omáčky hodně, ale asi záleží na zvyku. A když, tak bych spíš volila knedlíky bramborové, ty tolik nesají a chutově by mě k tomu seděly lépe. Dík za inspiraci, příště podávám s bramborovým knedlíkem.
Byly by k tomu dobré i houskové knedlíky??