• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kotletky pečené v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Kotletky pečené v alobalu

autor: katka marsalkova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotletky pečené v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 8
      ks anglická slanina
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks zelená paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • máslo
    • zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Kotlety naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Natrháme si kousky alobalu tak, abychom do nich pak kotletu mohli zabalit. Na každý kus alobalu dáme nejdříve plátek slaniny, kotletu, na ní zase plátek slaniny a pak navršíme na měsíčky nakrájená rajčata a cibuli, na proužky nakrájenou papriku, na plátky pokrájený česnek a zeleninu zlehka osolíme i opepříme. Na celou hromádku dáme plátek másla a pečlivě zabalíme do alobalu, aby máslo nemohlo při pečení vytéct. Naskládáme na plech a dáme péct.
2
Ze začátku pečeme při teplotě 150 °C a po 20 minutách zvýšíme teplotu na 200 °C a chvíli dopékáme. Když je maso hotové, rozbalíme všechny alobaly, okraje zpevníme (uděláme z něj takovou mističku) a na všechny 4 plátky rozdělíme kelímek zakysané smetany. Dáme ještě do trouby a až se začne smetana malinko roztékat, tak vyndáme.
3
Buď můžeme každou kotletu z alobalu vyndat a přelít vypečenou šťávou nebo můžeme podávat i s alobalem.
4
<BR>Jako příloha jsou vynikající americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Přátelské kotletky

Přátelské kotletky

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka Maršálková | 27. 10. 2006 09:40

    jsem ráda, že všem chutnalo :o)

  • Anonym | 6. 9. 2006 19:47

    super,doporucuji

  • Magdalena | 22. 9. 2005 10:50

    Vyzkoušela jsem a bylo to výborné. Všem doporučuji!!

  • Zuzana Zahálková | 20. 8. 2005 11:32

    Naprosto úžasné, zdálo se mi to na první pohled pracné, ale nebylo. Myslela jsem, že to budeme mít na dva dny, ale zdlábli jsme to ve dvou na posezení :o)Dělala jsem je také bez smetany, příště ji koupím a zkusím to s ní.

  • marcela slamdeckova | 12. 4. 2005 22:34

    vynikajici,delame doma taky,ale bez smetany,takze urcite priste zkusime i s ni...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Máslo Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřové kotlety Zakysaná smetana Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Jahodové řezy s bílou čokoládou

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Hrách a kroupy

Hrách a kroupy

Syrečková pomazánka II.

Syrečková pomazánka II.

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

29
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
24
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu
Čevapčiči s brambory a…
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
17
Domácí kečup
Domácí kečup
13
Zapečená cuketová mísa
Zapečená cuketová mísa

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Pohlreich už krutou pravdu neskrývá: Národ se s tím musí smířit

Pohlreich už krutou pravdu neskrývá: Národ se s tím musí smířit

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 9.–10. 8. 2025: Kdo by se měl zaměřit na své zdraví a kdo prožije dny plné romantiky?

Horoskop na víkend 9.–10. 8. 2025: Kdo by se měl zaměřit na své zdraví a kdo prožije dny plné romantiky?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Po pohřbu Jiřího Krampola (†87): Tři znesvářené smuteční kary!

Po pohřbu Jiřího Krampola (†87): Tři znesvářené smuteční kary!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Kotletky pečené v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact