Kotletku posolíme, potřeme česnekem a zprudka opečeme na oleji (2 minuty z každé strany). Hermelíny podélně rozkrojíme, na každou půlku položíme tenké kolečko cibule a mírně vtlačíme ještě hodně teplou kotletku (musí být menší než Hermelín). Takto připravený Hermelínek obalíme v mouce, vajíčku a strouhance - nejlépe dvakrát a osmažíme na rozehřáté, oleji.
Zkoušela jsem tento recept a je výborný. Opravdu moc dobré, zajímavé jídlo. Děkuji za recept :-)
Marta Krublová
|1. 1. 2008 13:02
Včera jsem to vyzkoušela a dávám jedničku.Bylo to moc dobré
Fleur
|10. 12. 2006 17:20
To vypadá krásně, vyzkouším a podělím se o zkušenosti
Blažena Halušková
|10. 12. 2006 15:25
Milá Janičko, měla jsem obavy, jak to obalím, ale jak říkala moje babička "blbá bejt můžeš, ale musíš si umět poradit" a tak jsem kotletku s hermelínkem spíchla páratky a bylo to! V rodině slavilo toto jídlo velký úspěch. Dávám za jedna!
Jana Kutačová
|9. 8. 2006 12:38
Vendulko,jsem ráda,že jste to vyzkoušela.Nám to moc chutnalo a vznikl tento nápad jen náhodou.Pro tu pracnost tento receptík nedělám moc často,ale stojí to chuťově za to..o)
Vendula Strakošová
|9. 8. 2006 11:31
Je to sice složitější na přípravu, ale zajímavý nápad a je to chutné.