někdy udělám jako "čínské placičky" - kuřecí nebo vepřové maso pokrájím na malé kousky, naložím do směsi a druhý den smažím na pánvi.. taky vynikající
Vynikající, dělala jsem akorát z kýty,taky přidala majolku,naložila na 3 dny,příloha- stihla jsem jen pečivo a super , nádherně měkkounké,lahoda!Po pravdě přijde mi to dost syté, nedovedu si představit , že bych k tomu ještě přidávala nivu s hermelínem ,už takhle mi to hodilo na kanape !1***
Výborné, manža jen mlaskal a malá si maso přidávala (a to maso nejí :-)) Takže díky za recept, hodnotím 1***
Bylo to vynikající..........pochutnala si celá rodina.
jako nno vyborna nno jako bezvadne nno jako udelejte si to damy jako :) :) :o)
Tak kotletku podle tohoto receptu také dělám často a je takto výborná, u nás se tomu říká " Pašerácká kotleta"...:-)))
Jsem nemocná a mám tedy více času na vaření,naložila jsem kuřecí prsa jen na dvě hodiny a musím říci jediné-luxusní!Není to tak natáhlé tukem jako maso v bramboráku a chuť je dokonalá,na zjemnění jsení jsem do marinády přidala lžíci majolky.
Tak ve středu jsem naložila maso a včera udělala k večeři. Bylo to dobré ale ještě lepší to bylo s nivou a hermelínem. Mohu jen doporučit :-)
výborné
Mňam, mňam, mňam..... :-)))
a když po osmažení posypete strouhanou nivou a nahoru plátek hermelínu a dáte zapéct do trouby až se sýr rozpustí - no to je teprve bašta.
včera jsem to udělala k večeři z kuřecích řízků a je to mňamka
tento recept je naprosto výtečný,pochvalova si celá rodina.i to kuřecí musí být výborné.vřele všem doporučuji.
Ráno jsem recept našla a okamžitě realizovala z toho, co bylo po ruce, v mím případě to byly kuřecí řízly. Stačily se proležet tak 2 hodinky, přesto bramborákové chutě natáhly. Skvělý nápad, doporučuji.