• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kotleta na moravance
Napište svůj komentář k receptu

Kotleta na moravance

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotleta na moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička podravka
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme podravkou, obalíme ve stouhance, v rozšlehaném vajíčku a na oleji z prudka osmažíme. Dáme do zapékací mísy, poklademe plátky cibule, plátky slaniny a zalejeme Moravankou i s nálevem. Přikryjeme a dáme na hodinu do trouby zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika simova | 29. 1. 2007 19:28

    nebylo to spatne ale ja bych maso neobalovala jak je napsano nechala bych ho prirodni lepe tak vychutnam jeho chut a ze je zelenina sterilovana mi vubec nevadilo ba naopak

  • Evulinda | 16. 1. 2007 23:23

    Já je dělám s kunovjankou. Podravku,cibuli a slaninu nedávám. Jen kotlety trošku osolím a opepřím,opeču stejně jako autorka,zaliji kunovjankou i s nálevem a nechám zapéct. Jistě ale vyzkouším i tento recept.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 17:11

    zdravím Hedviko,naprosto s vámi souhlasím...Myslím ,že první komentář jste špatně definovala a proto vás mnozí špatně pochopili včetně mě.

  • Hedvika | 8. 1. 2007 14:48

    Paní Markétko,já se snažím celou dobu posunout recepty právě do nových trendů,což znamená se vrátit do dob našich babiček,používat co nejčerstvější suroviny, a proto se tolik bráním a protestuji proti éčkovým nakládaným zeleninám,100%tukům,bílým moukám apod.Tady jsme si asi nerozuměly.Ale přesto myslím,že jsme na stejné lodi.A kyselé okurky?To je zase klasika,které se ani v rámci nových trendů tedy nevzdám.Peču pouze poctivé buchty,koláče a tažené štrúdly.Nic takového nekupuji,protože je to vše "umělé".Nemá to prostě šmrnc a není to zdravé.Asi došlo k malému nepochopení,tak snad jsem to vysvětlila. Zdravím.

  • englicka marketa | 3. 1. 2007 17:10

    kotlety dělám na spoustu způsobů ale toto jsem četla prvně,dnes jsem to tedy udělala k obědu.musím říct že jsme si pochutnali,i když jsme zastánci spíše čerstvé zeleniny toto nemělo chybu,ta kyselost z moravanky podle mě udělala své.dávám za 1 a doporučuju vyzkoušet tento obyčejný recept bez nápadu jak se tu píše..a k paní Hedvice:neodsuzuji vás každý má svůj názor,ale možná bych se vrátila do dob našich babiček aspoň to nebylo samé éčko,polotovary ale poctivé buchty a koláče..

  • Monika V. | 2. 1. 2007 10:11

    Tento recept jsem vařila už několikrát a mně osobně strašně chutná. A nejvíc druhý den.

  • Hedvika | 1. 1. 2007 18:27

    Právě ,že jsem těchto receptů ochutnala za ta léta již tolik,že mi to splývá v jeden jednotvárný celek bez jakékoliv invence a fantatzie.To je prosím jen můj postřeh a návrh!Nikomu v ničem nebráním,jen se snažím,aby se gastronomické zvyklosti posunuly o kousek dál,abychom taky byli trochu "IN" i v tom vaření, ne?Jinak chřest je naprosto úžasná záležitost a hóóódně zdravá!!A kyselý okurčičky mňam. A že je někdo,kdo recept nezná,hmm,myslím že o moc nepřišel.:-))) Omlouvám se předem.:-)))

  • Renda *** | 1. 1. 2007 17:25

    Hedviko,tak si tu kotletu zkuste udělat s čerstvou zeleninou,asi to bude mít naprosto odlišnou chuť od tohoto receptu-a o to tady asi jde,ne?Moravanka není žádná stařenka,je to obyčejně neobyčejná nakládaná zelenina!:-))

  • Hana Rožníčková | 1. 1. 2007 17:18

    Hedviko - asi dobré -to znamená, že jste to neochutnala!!! Právě ta naložená Moravanka tomu dodává ten šmrnc, s čerstvou zeleninou to nedocílíte. Proč bych měla např. jíst čerstvý chřest, když mi nechutná....

  • Maruš | 1. 1. 2007 17:02

    Hedviko,já si myslím,že tady je místo pro všechny recepty.Jak z čerstvé zeleniny,tak i sterilované a každý si má možnost vybrat.Nedá se říci,že jídlo nebude chutnat proto,že se tak už vařilo před 30 léty.A je třeba někdo,kdo tento recept vůbec nezná.A myslím,že nejde ani tak o zvyk,jako o chuť této nakládané zeleniny.

  • Sona Chlumova | 1. 1. 2007 16:54

    No tak vážená p.Hedviko vařte po novém.Tento recept znám a není založený na nedostatku zeleniny,ale na tom,že je ta zelenina kyselá.

  • Hedvika | 1. 1. 2007 16:18

    Já nevím. Asi dobré,ale není to tak trochu nostalgie 70.-80.tých let,kdy jsme v zimě o čerstvou zeleninu nezavadili a nahrazovali vším možným?Není to tak trochu zvyk? Pokusme se v novém roce také o něco nového.Myslím,že čerstvých surovin je celkem dost,no někdy se musí také shánět,ale jsme o 30 let dál a i to kuchtění se velmi posunulo a odchýlilo od moravanek,kunovjanek a podobných gastronomických stařenek.:-)))Zdraví Hedvika

  • Jana | 31. 12. 2006 13:22

    Zkouším dnes, doufám že to bude dobré!

  • Hana Rožníčková | 31. 12. 2006 10:10

    Tohle znám, vařím a je to moc dobrééé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Podravka Rostlinný olej Slanina Strouhanka Sůl Vejce Vepřové kotlety Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Sója s houbami

Sója s houbami

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Salát Caesar

Salát Caesar

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Slaný anglický koláč

Slaný anglický koláč

Donuty

Donuty

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Perník s čokoládou a kokosem

Perník s čokoládou a kokosem

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

159
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
80
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
77
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
77
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
74
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Velké odhalení! Kuchařová ukázala novou známost

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

Bývalý parťák Bartošové (†48) v šoku: Děsivá nehoda na dálnici!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Kotleta na moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact