• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kotleta na moravance
Napište svůj komentář k receptu

Kotleta na moravance

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotleta na moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička podravka
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme podravkou, obalíme ve stouhance, v rozšlehaném vajíčku a na oleji z prudka osmažíme. Dáme do zapékací mísy, poklademe plátky cibule, plátky slaniny a zalejeme Moravankou i s nálevem. Přikryjeme a dáme na hodinu do trouby zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika simova | 29. 1. 2007 19:28

    nebylo to spatne ale ja bych maso neobalovala jak je napsano nechala bych ho prirodni lepe tak vychutnam jeho chut a ze je zelenina sterilovana mi vubec nevadilo ba naopak

  • Evulinda | 16. 1. 2007 23:23

    Já je dělám s kunovjankou. Podravku,cibuli a slaninu nedávám. Jen kotlety trošku osolím a opepřím,opeču stejně jako autorka,zaliji kunovjankou i s nálevem a nechám zapéct. Jistě ale vyzkouším i tento recept.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 17:11

    zdravím Hedviko,naprosto s vámi souhlasím...Myslím ,že první komentář jste špatně definovala a proto vás mnozí špatně pochopili včetně mě.

  • Hedvika | 8. 1. 2007 14:48

    Paní Markétko,já se snažím celou dobu posunout recepty právě do nových trendů,což znamená se vrátit do dob našich babiček,používat co nejčerstvější suroviny, a proto se tolik bráním a protestuji proti éčkovým nakládaným zeleninám,100%tukům,bílým moukám apod.Tady jsme si asi nerozuměly.Ale přesto myslím,že jsme na stejné lodi.A kyselé okurky?To je zase klasika,které se ani v rámci nových trendů tedy nevzdám.Peču pouze poctivé buchty,koláče a tažené štrúdly.Nic takového nekupuji,protože je to vše "umělé".Nemá to prostě šmrnc a není to zdravé.Asi došlo k malému nepochopení,tak snad jsem to vysvětlila. Zdravím.

  • englicka marketa | 3. 1. 2007 17:10

    kotlety dělám na spoustu způsobů ale toto jsem četla prvně,dnes jsem to tedy udělala k obědu.musím říct že jsme si pochutnali,i když jsme zastánci spíše čerstvé zeleniny toto nemělo chybu,ta kyselost z moravanky podle mě udělala své.dávám za 1 a doporučuju vyzkoušet tento obyčejný recept bez nápadu jak se tu píše..a k paní Hedvice:neodsuzuji vás každý má svůj názor,ale možná bych se vrátila do dob našich babiček aspoň to nebylo samé éčko,polotovary ale poctivé buchty a koláče..

  • Monika V. | 2. 1. 2007 10:11

    Tento recept jsem vařila už několikrát a mně osobně strašně chutná. A nejvíc druhý den.

  • Hedvika | 1. 1. 2007 18:27

    Právě ,že jsem těchto receptů ochutnala za ta léta již tolik,že mi to splývá v jeden jednotvárný celek bez jakékoliv invence a fantatzie.To je prosím jen můj postřeh a návrh!Nikomu v ničem nebráním,jen se snažím,aby se gastronomické zvyklosti posunuly o kousek dál,abychom taky byli trochu "IN" i v tom vaření, ne?Jinak chřest je naprosto úžasná záležitost a hóóódně zdravá!!A kyselý okurčičky mňam. A že je někdo,kdo recept nezná,hmm,myslím že o moc nepřišel.:-))) Omlouvám se předem.:-)))

  • Renda *** | 1. 1. 2007 17:25

    Hedviko,tak si tu kotletu zkuste udělat s čerstvou zeleninou,asi to bude mít naprosto odlišnou chuť od tohoto receptu-a o to tady asi jde,ne?Moravanka není žádná stařenka,je to obyčejně neobyčejná nakládaná zelenina!:-))

  • Hana Rožníčková | 1. 1. 2007 17:18

    Hedviko - asi dobré -to znamená, že jste to neochutnala!!! Právě ta naložená Moravanka tomu dodává ten šmrnc, s čerstvou zeleninou to nedocílíte. Proč bych měla např. jíst čerstvý chřest, když mi nechutná....

  • Maruš | 1. 1. 2007 17:02

    Hedviko,já si myslím,že tady je místo pro všechny recepty.Jak z čerstvé zeleniny,tak i sterilované a každý si má možnost vybrat.Nedá se říci,že jídlo nebude chutnat proto,že se tak už vařilo před 30 léty.A je třeba někdo,kdo tento recept vůbec nezná.A myslím,že nejde ani tak o zvyk,jako o chuť této nakládané zeleniny.

  • Sona Chlumova | 1. 1. 2007 16:54

    No tak vážená p.Hedviko vařte po novém.Tento recept znám a není založený na nedostatku zeleniny,ale na tom,že je ta zelenina kyselá.

  • Hedvika | 1. 1. 2007 16:18

    Já nevím. Asi dobré,ale není to tak trochu nostalgie 70.-80.tých let,kdy jsme v zimě o čerstvou zeleninu nezavadili a nahrazovali vším možným?Není to tak trochu zvyk? Pokusme se v novém roce také o něco nového.Myslím,že čerstvých surovin je celkem dost,no někdy se musí také shánět,ale jsme o 30 let dál a i to kuchtění se velmi posunulo a odchýlilo od moravanek,kunovjanek a podobných gastronomických stařenek.:-)))Zdraví Hedvika

  • Jana | 31. 12. 2006 13:22

    Zkouším dnes, doufám že to bude dobré!

  • Hana Rožníčková | 31. 12. 2006 10:10

    Tohle znám, vařím a je to moc dobrééé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Podravka Rostlinný olej Slanina Strouhanka Sůl Vejce Vepřové kotlety Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové pusinky

Ořechové pusinky

Sýrová polévka V.

Sýrová polévka V.

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Pohanková dobrota (2 porce)

Pohanková dobrota (2 porce)

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou

Jednoduchá pomazánka z ricotty se…

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Grilovaný květák (brokolice)

Grilovaný květák (brokolice)

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

59
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
38
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Papriková směs k těstovinám
Papriková směs k…
18
Jemná polévka z brambor a rajčat
Jemná polévka z brambor…

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

  • Recepty.cz
  • Kotleta na moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact