• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kotleta na moravance
Napište svůj komentář k receptu

Kotleta na moravance

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotleta na moravance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové kotlety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička podravka
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninová směs
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme podravkou, obalíme ve stouhance, v rozšlehaném vajíčku a na oleji z prudka osmažíme. Dáme do zapékací mísy, poklademe plátky cibule, plátky slaniny a zalejeme Moravankou i s nálevem. Přikryjeme a dáme na hodinu do trouby zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovice na moravance

Krkovice na moravance

Králík na moravance s brambůrkami

Králík na moravance s brambůrkami

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika simova | 29. 1. 2007 19:28

    nebylo to spatne ale ja bych maso neobalovala jak je napsano nechala bych ho prirodni lepe tak vychutnam jeho chut a ze je zelenina sterilovana mi vubec nevadilo ba naopak

  • Evulinda | 16. 1. 2007 23:23

    Já je dělám s kunovjankou. Podravku,cibuli a slaninu nedávám. Jen kotlety trošku osolím a opepřím,opeču stejně jako autorka,zaliji kunovjankou i s nálevem a nechám zapéct. Jistě ale vyzkouším i tento recept.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 17:11

    zdravím Hedviko,naprosto s vámi souhlasím...Myslím ,že první komentář jste špatně definovala a proto vás mnozí špatně pochopili včetně mě.

  • Hedvika | 8. 1. 2007 14:48

    Paní Markétko,já se snažím celou dobu posunout recepty právě do nových trendů,což znamená se vrátit do dob našich babiček,používat co nejčerstvější suroviny, a proto se tolik bráním a protestuji proti éčkovým nakládaným zeleninám,100%tukům,bílým moukám apod.Tady jsme si asi nerozuměly.Ale přesto myslím,že jsme na stejné lodi.A kyselé okurky?To je zase klasika,které se ani v rámci nových trendů tedy nevzdám.Peču pouze poctivé buchty,koláče a tažené štrúdly.Nic takového nekupuji,protože je to vše "umělé".Nemá to prostě šmrnc a není to zdravé.Asi došlo k malému nepochopení,tak snad jsem to vysvětlila. Zdravím.

  • englicka marketa | 3. 1. 2007 17:10

    kotlety dělám na spoustu způsobů ale toto jsem četla prvně,dnes jsem to tedy udělala k obědu.musím říct že jsme si pochutnali,i když jsme zastánci spíše čerstvé zeleniny toto nemělo chybu,ta kyselost z moravanky podle mě udělala své.dávám za 1 a doporučuju vyzkoušet tento obyčejný recept bez nápadu jak se tu píše..a k paní Hedvice:neodsuzuji vás každý má svůj názor,ale možná bych se vrátila do dob našich babiček aspoň to nebylo samé éčko,polotovary ale poctivé buchty a koláče..

  • Monika V. | 2. 1. 2007 10:11

    Tento recept jsem vařila už několikrát a mně osobně strašně chutná. A nejvíc druhý den.

  • Hedvika | 1. 1. 2007 18:27

    Právě ,že jsem těchto receptů ochutnala za ta léta již tolik,že mi to splývá v jeden jednotvárný celek bez jakékoliv invence a fantatzie.To je prosím jen můj postřeh a návrh!Nikomu v ničem nebráním,jen se snažím,aby se gastronomické zvyklosti posunuly o kousek dál,abychom taky byli trochu "IN" i v tom vaření, ne?Jinak chřest je naprosto úžasná záležitost a hóóódně zdravá!!A kyselý okurčičky mňam. A že je někdo,kdo recept nezná,hmm,myslím že o moc nepřišel.:-))) Omlouvám se předem.:-)))

  • Renda *** | 1. 1. 2007 17:25

    Hedviko,tak si tu kotletu zkuste udělat s čerstvou zeleninou,asi to bude mít naprosto odlišnou chuť od tohoto receptu-a o to tady asi jde,ne?Moravanka není žádná stařenka,je to obyčejně neobyčejná nakládaná zelenina!:-))

  • Hana Rožníčková | 1. 1. 2007 17:18

    Hedviko - asi dobré -to znamená, že jste to neochutnala!!! Právě ta naložená Moravanka tomu dodává ten šmrnc, s čerstvou zeleninou to nedocílíte. Proč bych měla např. jíst čerstvý chřest, když mi nechutná....

  • Maruš | 1. 1. 2007 17:02

    Hedviko,já si myslím,že tady je místo pro všechny recepty.Jak z čerstvé zeleniny,tak i sterilované a každý si má možnost vybrat.Nedá se říci,že jídlo nebude chutnat proto,že se tak už vařilo před 30 léty.A je třeba někdo,kdo tento recept vůbec nezná.A myslím,že nejde ani tak o zvyk,jako o chuť této nakládané zeleniny.

  • Sona Chlumova | 1. 1. 2007 16:54

    No tak vážená p.Hedviko vařte po novém.Tento recept znám a není založený na nedostatku zeleniny,ale na tom,že je ta zelenina kyselá.

  • Hedvika | 1. 1. 2007 16:18

    Já nevím. Asi dobré,ale není to tak trochu nostalgie 70.-80.tých let,kdy jsme v zimě o čerstvou zeleninu nezavadili a nahrazovali vším možným?Není to tak trochu zvyk? Pokusme se v novém roce také o něco nového.Myslím,že čerstvých surovin je celkem dost,no někdy se musí také shánět,ale jsme o 30 let dál a i to kuchtění se velmi posunulo a odchýlilo od moravanek,kunovjanek a podobných gastronomických stařenek.:-)))Zdraví Hedvika

  • Jana | 31. 12. 2006 13:22

    Zkouším dnes, doufám že to bude dobré!

  • Hana Rožníčková | 31. 12. 2006 10:10

    Tohle znám, vařím a je to moc dobrééé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Podravka Rostlinný olej Slanina Strouhanka Sůl Vejce Vepřové kotlety Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Zelné knedlíky

Zelné knedlíky

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Tvarohovo-višňový závin

Tvarohovo-višňový závin

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Ostružinový řez

Ostružinový řez

Gratinované brambory (nejen) s česnekem

Gratinované brambory (nejen) s…

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

83
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
80
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
68
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
68
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Emily Ratajkowská slaví 34 a přiznává… Problémy kvůli kráse!

Emily Ratajkowská slaví 34 a přiznává… Problémy kvůli kráse!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Kotleta na moravance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact