• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kotlet s cibulovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Kotlet s cibulovou omáčkou

autor: theeye
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kotlet s cibulovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • hladká mouka
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžička rajský protlak
    • 200
      g zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Kotlety omyjeme a mírně naklepeme. Osolíme a poprášíme hladkou moukou. V pánvi rozpustíme a zahřejeme máslo a olej. Maso opékáme dozlatova asi 5 minut z každé strany. Pak maso vyjmeme ze šťávy a odložíme stranou do tepla.
2
Na půlkolečka nakrájíme 2 cibule a osmahneme je. Téměř na závěr posypeme sladkou paprikou, přidáme 2 lžičky rajčatového protlaku a 200 g kysané smetany. Cibulovou omáčku krátce za stálého míchání povaříme.
3
Potom do ní vložíme kotlety a ještě je necháme prohřát. Pokrm bude skvěle chutnat jak s vařenými či s restovanými bramborami, tak i třeba s rýží.
4
<BR>Recept byl uveden v pořadu Pod pokličkou na ČT.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou

Plněné kedlubny s cibulovou omáčkou

Závitky s cibulovou náplní

Závitky s cibulovou náplní

Husí prsa plněná fíky s bramborovo-cibulovou galetkou

Husí prsa plněná fíky s bramborovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana | 6. 8. 2006 12:27

    Recept jsem vyzkoušela, ale bohužel musím říct, že nám to moc nechutnalo. Sníst se to dalo, ale už to dělat nebudu.

  • Benki_ | 15. 1. 2006 12:14

    Vázne skvelý recept...doporucuji více cibule...vyraznejsi chut...a k ryzi je to jedna básen..

  • Johanka K | 15. 9. 2005 13:26

    ...tiež ho robievam, akurát s malou obmenou...kotlety posolím a nedávam múku, ale naklepem na strúhanke a pridám trochu viac cibule...postup je rovnaký...je to super receptík...J.

  • Airan Novakova | 14. 9. 2005 18:27

    Petre, co je na tom receptu spatneho???

  • K@jin | 14. 9. 2005 17:20

    Je to úžasný recept, dělal jsem ho už mockrát všem přátelům a osvědčil se ;o) Jen dávám mnohem více cibule ;o)))

  • Petr | 13. 6. 2005 05:09

    Tento recept je hodne spatny.

  • Monika | 26. 5. 2005 08:43

    Tyhlety kotletky taky vyzkoušejte, jsou skvělé.Omáčka je taková nasládlá, no prostě mňamka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Máslo Rajský protlak Rostlinný olej Sůl Vepřové kotlety Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Musaka z cuket

Musaka z cuket

Masové kuličky z Ikea

Masové kuličky z Ikea

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Roláda s nugátovým krémem

Roláda s nugátovým krémem

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony

Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…

Pečené sladké brambory s řepou

Pečené sladké brambory s řepou

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
45
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
40
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
37
Poctivé pečené kuře
Poctivé pečené kuře
35
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

Moderátor Karel Šíp (79): Spor s Českou televizí! Kvůli Všechnopárty

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

  • Recepty.cz
  • Kotlet s cibulovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact