Čokokuličky dáme do misky a zakapeme malým množstvím mléka, které necháme do kuliček nasáknout za občasného promíchání, nerozmočit!
2
Mezitím si vyšleháme žloutky s cukrem a změklým máslem do pěny. Pak přidáme aroma (může být i jiná příchuť), mouku s kypřidlem a vmícháme sníh, který jsme vyšlehali z bílků a soli. Nakonec vmícháme zvlhlé cereální čokoládové kuličky, těsto rovnoměrně rozetřeme ve formě a dáme péct do předehřáté trouby na 170 stupňů dozlatova, vyzkoušíme špejlí, těsto se na ni nesmí lepit.
3
Hotový korpus necháme vychladit a zdobíme dle chuti a potřeby například tvarohovými, pudinkovými, smetanovými krémy s ovocem nebo želatinou.
4
Jako většina dortů chutná lépe druhý den, když je potřený a proleželý.