Na pánvi osmažíme cibuli, česnek. Přidáme kari koření, maso nakrájené na nudličky a prudce osmahneme. Potom přilijeme jogurt, mírně osmahneme, přikryjeme poklicí a na mírném ohni doděláme. Dochutíme citonovou šťávou a solí. Podáváme s rýží.
Výborný recept, ještě je dobré použít na zahuštění mandle, které dobře korespondují s ostatními ingrediencemi. Jde o indické jídlo, takže dochucuji česnekem, zázvorem, kurkumou, kardamonem a římským kmínem.
Anonymous
|4. 3. 2012 08:47
Nevím kde berete neustále to karí - místo karí patří do receptu garam massala, což je stejně jako karí směs koření (koriandr, hřebíček, římský kmín, skořice ...) Přidáním karí nezískáte nic víc, než zase "karí" Doporučuji se začíst do již vydaných receptů a pak teprve publikovat. Nic ve zlém, ale trochu mi to připomíná "... a když nemáte citrón, dejte tam hořcici ..."
Anonym
|7. 1. 2008 20:03
Dietní recept a může být i chutný. Máte zajímavé a netradiční recepty, paní Marto. Díky za inspiraci.