• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kořeněný patizon v těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněný patizon v těstíčku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 41
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněný patizon v těstíčku
Kořeněný patizon v těstíčku
Kořeněný patizon v těstíčku
Kořeněný patizon v těstíčku
Kořeněný patizon v těstíčku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu osob
    • patizony
    • koření dle chuti
    • olej na smažení
  • Těstíčko
    • 50
      ml pivo
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička olej
    • koření dle chuti
    • 70
      g polohrubá mouka
    • sůl , pokud použijeme koření bez obsahu soli

Postup přípravy receptu

1
Patizon si nejprve oloupeme, vyškrábeme měkkou vnitřní část se semínky a pokrájíme ho na slabší plátky (cca 5 mm). Plátky patizonu si okořeníme dle vlastní chuti: česneková pasta, paprika, koření česnekové, paprikové, grilovací, ďábelské...
2
Okořeněné plátky namáčíme v těstíčku a ihned z obou stran smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk.
3
Těstíčko: pivo smícháme se žloutkem, moukou, olejem a kořením dle chuti na hladkou kašičku, kterou trošku osolíme a nakonec vmícháme sníh z bílku.
4
Podáváme s bramborovou přílohou, zeleninou, dipem ze zakysané smetany nebo jogurtu či tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená cuketa/patizon s uzeným masem a bramborem

Dušená cuketa/patizon s uzeným masem…

Patizon rychle a chutně

Patizon rychle a chutně

Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš

Cuketa / patizon na paprice - rychlý…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 21. 1. 2017 23:03

    Děkuji za tip na to, jak zpracovat patizon!

  • Bob z Brd | 2. 9. 2015 21:47

    50 mm? to je 5 cm, čili dva palce! A to mají být tenké plátky?

  • Bob z Brd | 2. 9. 2015 21:46

    50 mm? A to mají být tenké plátky?

  • Bob | 2. 9. 2015 21:44

    50 mm? To je 5 cm! A to mají být plátky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Vegetariánské a zdravé Zelenina
Pokrmy Chuťovky Ze zeleniny Slané Bezmasá jídla Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Olej Patizony Pivo Polohrubá mouka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po mlynářsku

Kapr po mlynářsku

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Šťavnatý citronový koláč

Šťavnatý citronový koláč

Košíčky s ořechovou náplní

Košíčky s ořechovou náplní

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Kokosová rýže se skořicí

Kokosová rýže se skořicí

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

"Braunýs"

"Braunýs"

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

78
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
46
Kapustové měšce na zelenině
Kapustové měšce na…
39
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
29
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
27
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Další doporučené recepty:

Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný paprikový bok
Kořeněný paprikový bok
Kosmatice naslano
Kosmatice naslano
Kostky Kongo
Kostky Kongo
Košíčky
Košíčky
  • Recepty.cz
  • Kořeněný patizon v těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact