Nakládaný kořeněný bůček
Kořeněný hruškový kompot
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)
Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?
Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)
Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!
Vynikající zmrzlinový pohár
Cuketové matesy II.
Nakládaný balkánský sýr III.
Karamelové oplatkové řezy
Nakládané sýry - směs
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Dukátové buchtičky III.
Afrika řezy
BLT sendvič
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenský perník
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem