Nakládaný kořeněný bůček
Kořeněný hruškový kompot
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)
Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?
Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)
Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!
Houbová čalamáda
Alfédovy panenky
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Mexická polévka z naší hospody
Lahodný salát s uzeným lososem
Smažený tvarůžek v hermelínu
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Krůtí roláda pečená se švestkami
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Bramborový koláč se zeleninou
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…