Nakládaný kořeněný bůček
Kořeněný hruškový kompot
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)
Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?
Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)
Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!
Číňan na houbách
Naše vynikající bublanina
Arašídové máslo
Pomazánka se sýrem cottage
Pizza z polenty - zdravě
Pohanka na sladko
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Papoušková buchta
Pomerančové mojito
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou