Nakládaný kořeněný bůček
Kořeněný hruškový kompot
Pan di spezie - sladký kořeněný…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)
Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?
Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)
Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!
Sýrová roláda II.
Třešňový koláč z podmáslí
Zapečená růžičková kapusta podle…
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Zeleninový salát se sýrem
Těstoviny s kozím sýrem
Jahodové muffiny II.
Jednoduchá lososová pomazánka
Kvašený zeleninový salát Pickles
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou