Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na plátky a poklademe na opečené řízky. Žampiony podusíme na másle a také rozdělíme na řízky. Osolíme je, posypeme drobně nakrájeným česnekem a bazalkou. Položíme na čtverce alobalu vymaštěné olejem, pevně uzavřeme a pečeme v horké troubě, až se nafouknou. Nakonec alobal trochu pootevřeme a pečeme ještě asi 2 minuty otevřené.
Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?
Eva Kolčavová
|21. 2. 2010 18:16
Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1
Anonym
|12. 11. 2007 16:48
bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr
Hana Rožníčková
|16. 11. 2006 12:18
Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???
Patrika
|16. 11. 2006 09:05
Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!
Zuzana Bugárová
|26. 3. 2006 17:34
Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem
Marcela Vrabcová
|9. 9. 2005 13:18
Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.
marti
|9. 9. 2005 09:53
To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)
janato
|9. 9. 2005 09:38
Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.