Moc dobré, maso bylo krásně měkké. Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1.
nechapu jak muze nekdo mlatit prase kdyz je mrtve . v zivote jsem maso nenaklepaval . pouzivam dlan.palickou cele maso potrham a vsechna stava vytece
Moc dobré, brambory nakrájené na měsíčky jsem přidala ke každé porci přímo do alobalu a bylo to výborné. Díky za inspiraci.
Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?
Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1
bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr
Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???
Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!
Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem
Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.
To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)
Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.