• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 28
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • 4
      ks rajčata malá
    • 100
      g žampiony
    • česnek
    • bazalka
    • 4
      ks alobal čtverce

Postup přípravy receptu

1
Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na plátky a poklademe na opečené řízky. Žampiony podusíme na másle a také rozdělíme na řízky. Osolíme je, posypeme drobně nakrájeným česnekem a bazalkou. Položíme na čtverce alobalu vymaštěné olejem, pevně uzavřeme a pečeme v horké troubě, až se nafouknou. Nakonec alobal trochu pootevřeme a pečeme ještě asi 2 minuty otevřené.
2
Přílohu si zvolí každý sám, dobré jsou brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Jogurtové kořeněné řízky z trouby

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK | 31. 3. 2011 20:42

    Moc dobré, maso bylo krásně měkké. Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1.

  • luvia
    luvia | 23. 3. 2011 12:24

    dneska jsem vyzkoušela a musím pochválit. Velmi dobré.

  • bohus | 10. 3. 2011 08:40

    nechapu jak muze nekdo mlatit prase kdyz je mrtve . v zivote jsem maso nenaklepaval . pouzivam dlan.palickou cele maso potrham a vsechna stava vytece

  • zuza | 2. 2. 2011 14:08

    Moc dobré, brambory nakrájené na měsíčky jsem přidala ke každé porci přímo do alobalu a bylo to výborné. Díky za inspiraci.

  • zuzkan | 30. 1. 2011 17:54

    Jídlo je lehké, dobré, u nás mělo úspěch.

  • Ivana | 22. 1. 2011 21:06

    Myslite, ze by to slo udelat v remosce se stejnym vysledkem?

  • Eva Kolčavová | 21. 2. 2010 18:16

    Dnes jsem dělala k obědu. Alobal není potřeba potírat olejem, maso pustí šťávu. Manžel si moc pochutna, opravdu vynikající. Doporučuji a dávám velkou 1

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:48

    bez tuku není dobré jídlo dobré!Fajnšmekr

  • Hana Rožníčková | 16. 11. 2006 12:18

    Patriko, já teda nevím, ale mě se to zdá celkem dietní jídlo, kde vidíte příliš mnoho tuku???

  • Patrika | 16. 11. 2006 09:05

    Může to být dobré, ale příliš mnohu TUKU!!

  • Zuzana Bugárová | 26. 3. 2006 17:34

    Tak toto vyzera ako královsky pokrm, urcite vyskusam, dakujem

  • Marcela Vrabcová | 9. 9. 2005 13:18

    Klidne tam ty brambory pridejte. Zvlast male bramburky jsou pak primo lahudkove. Delame takovehle balicky i s kurecim stehnem a pak je na chate peceme v popelu. A to je pak opravdu posusnanicko.

  • marti | 9. 9. 2005 09:53

    To je dobrý nápad, příště to tak vyzkouším :-)

  • janato | 9. 9. 2005 09:38

    Ještě by bylo praktické a určitě i dobré, kdyby se i příloha(myslím brambory) dělala také v alobalu spolu s masem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Bazalka Česnek Máslo Rajčata Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina II.

Bublanina II.

Chléb

Chléb

Míchaná vejce s droždím

Míchaná vejce s droždím

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

Italský rýžový salát

Italský rýžový salát

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím plátkem

Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…

Gurmánská krkovička

Gurmánská krkovička

Zapečené mačkané brambory

Zapečené mačkané brambory

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

69
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
56
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
54
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
30
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
28
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné škubánky-opečenky
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněné špízy s pórkem
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný čokoládový koktejl
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný paprikový bok
Kořeněný paprikový bok
  • Recepty.cz
  • Kořeněné vepřové řízky v alobalu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact