Rozpustíme 3 lžíce másla, přisypeme mouku, mléko, vejce a sůl. Vyšleháme v řídké těstíčko a necháme 1/2 hodiny odležet. Mezitím nadrobno nasekáme cibuli a necháme ji na pánvi zesklovatět. Přidáme maso a opékáme. Rajčata pokrájíme na kousky, přidáme k masu a asi 20 minut dusíme. Ochutíme provensálskými bylinkami, solí a pepřem.
2
Ve zbytku másla usmažíme slabší palačinky, které následně plníme směsí a překlápíme napůl.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Annalise
|15. 5. 2007 15:45
Jen jsem chtěla dodat, že já tyto palačinky dělám jako hlavní jídlo ne jako "chuťovku". Ono ostatně byste poznali sami, že těsto na palačinku je poměrně těžké a masíko také zasytí...