Kuře osmahneme na oleji, poté ho vyjmeme a přidáme cibuli a koření. Chvíli smažíme a pak maso opět vrátíme do hluboké pánve a přidáme vodu tak, aby v ní maso trochu plavalo. Dusíme pod pokličkou 40 minut, až je šťáva do zlatova. Nakonec pokapeme citronovou šťávou. Podáváme s rýží.
Já se chci zeptat, co je to za koření graham masala, dá se nějak namíchat nebo nahradit?
simona mandova
|13. 6. 2005 10:55
budete se divit ale cala ma rodina ma zaludky a zlucniky v poradku a tato koreni vcetne chilli jsou velmi zdrava a pomahaji dobre travit - tedy pouze tem co maji traveni v poradku. Smazim jen na olivovem oleji.Nejdriv ochutnejte potom komentujte.
Alojs Ježek
|10. 6. 2005 19:45
Rád bych veděl,jestli ten kdo tohle snedl, neskončíl v nemocnici?