• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kořeněné chipsy z hlívy
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněné chipsy z hlívy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 42
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle chuti
    • hlíva ústřičná
    • koření dle chuti: česnekové, grilovací, paprikové, gyros, houbové...
    • hladká mouka
    • olej na smažení
    • ubrousek na osušení od oleje
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Hlívu očistíme, pokrájíme na nudličky, dáme do mísy, posypeme kořením, které máme rádi a necháme cca 15 minut odležet. Pak zaprášíme moukou, promícháme a na malém množství rozpáleného oleje v nižší vrstvě (aby se nám hlíva místo smažení nezačala dusit) za občasného promíchání smažíme dozlatova a dokřupava. Po osmažení přendáme krátce osušit na ubrousek, osolíme dle chuti a podáváme.
2
Podáváme s bramborovou přílohou (kaše, vařený brambor) nebo pečivem, jako chuťovku k pivu...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Smažené brambůrky - chipsy

Smažené brambůrky - chipsy

Bramborové chipsy

Bramborové chipsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Denisa | 23. 2. 2017 09:26

    Na smažené hlívě ujíždíme s přítelem hodně často a nejvíc nám chutná na vařených flíčkách :-P

  • Hanka | 20. 8. 2016 08:14

    Xkrát odzkoušená skvělá záležitost !!!!!!!! Doporučuji :))

  • Vailin | 25. 3. 2015 17:58

    Moc dobre. jen jsem to az silene dlouho smazila az jsem se bala ze to nikdy nedosmazim a ze to nebude prilis chutne, nakonec jsem vydrzela a vyplatilo se

  • Alena | 18. 1. 2014 08:40

    Výborná věc, taky děláme doma smaženou hlívu. Dcera houby třeba vůbec nechce v polívce a omáčce a smaženou s kaší nepohrdne nikdy. Dávám na ní dost koření a pak už nesolím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Chuťovky Z hub Slané Bezmasá jídla Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hlíva ústřičná Koření Olej Sůl Ubrousek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Naše laskonky

Naše laskonky

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Kuře pečené s jemnou nádivkou

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

83
Nixtamalizovaná kukuřice, základní recept
Nixtamalizovaná kukuřice…
66
Losos s koprovým přelivem
Losos s koprovým přelivem
38
Pavlova s amarreto krémem
Pavlova s amarreto krémem
29
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…
26
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Kořeněná vinná klobása
Kořeněná vinná klobása
Kořeněné cuketové pickles
Kořeněné cuketové pickles
Kořeněné houbové karí
Kořeněné houbové karí
Kořeněné krevety smažené na másle
Kořeněné krevety smažené na másle
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Kořeněné chipsy z hlívy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact