• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kořeněné chipsy z hlívy
Napište svůj komentář k receptu

Kořeněné chipsy z hlívy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 42
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
Kořeněné chipsy z hlívy
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle chuti
    • hlíva ústřičná
    • koření dle chuti: česnekové, grilovací, paprikové, gyros, houbové...
    • hladká mouka
    • olej na smažení
    • ubrousek na osušení od oleje
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Hlívu očistíme, pokrájíme na nudličky, dáme do mísy, posypeme kořením, které máme rádi a necháme cca 15 minut odležet. Pak zaprášíme moukou, promícháme a na malém množství rozpáleného oleje v nižší vrstvě (aby se nám hlíva místo smažení nezačala dusit) za občasného promíchání smažíme dozlatova a dokřupava. Po osmažení přendáme krátce osušit na ubrousek, osolíme dle chuti a podáváme.
2
Podáváme s bramborovou přílohou (kaše, vařený brambor) nebo pečivem, jako chuťovku k pivu...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Smažené brambůrky - chipsy

Smažené brambůrky - chipsy

Bramborové chipsy

Bramborové chipsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Denisa | 23. 2. 2017 09:26

    Na smažené hlívě ujíždíme s přítelem hodně často a nejvíc nám chutná na vařených flíčkách :-P

  • Hanka | 20. 8. 2016 08:14

    Xkrát odzkoušená skvělá záležitost !!!!!!!! Doporučuji :))

  • Vailin | 25. 3. 2015 17:58

    Moc dobre. jen jsem to az silene dlouho smazila az jsem se bala ze to nikdy nedosmazim a ze to nebude prilis chutne, nakonec jsem vydrzela a vyplatilo se

  • Alena | 18. 1. 2014 08:40

    Výborná věc, taky děláme doma smaženou hlívu. Dcera houby třeba vůbec nechce v polívce a omáčce a smaženou s kaší nepohrdne nikdy. Dávám na ní dost koření a pak už nesolím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Chuťovky Z hub Slané Bezmasá jídla Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hlíva ústřičná Koření Olej Sůl Ubrousek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

Rychlá pikantní pomazánka na jednohubky

Rychlá pikantní pomazánka na…

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Harlekýn

Harlekýn

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Pudinkové šneky Ládi Hrušky

Oreo muffiny

Oreo muffiny

Krůtí chilli con carne

Krůtí chilli con carne

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

41
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
40
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Jahodové nanuky
Jahodové nanuky
36
Havajská řepa
Havajská řepa
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Kořeněná vinná klobása
Kořeněná vinná klobása
Kořeněné cuketové pickles
Kořeněné cuketové pickles
Kořeněné houbové karí
Kořeněné houbové karí
Kořeněné krevety smažené na másle
Kořeněné krevety smažené na másle
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Kořeněné chipsy z hlívy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact