Kuřecí prsa očistíme, osušíme a naplocho 2X prořízneme(jako kdyby jsme chtěli udělat dvě kapsy). Celá prsa i zářezy posypeme lehce kořením a osolíme. Pokud máme kořenící směs se solí, maso již nesolíme. Každé kuřecí prso zešikma obalíme plátky šunky (nebo slaninou) a ze všech stran osmažíme na rozpáleném oleji nebo opečeme na grilu.
2
Kuřecí prsa v kabátku zůstanou šťavnatá a tudíž si pochutnají i ti, co o kuřecí prsa dvakrát nestojí :-).
3
Podáváme s bramborovou přílohou, zeleninovou oblohou, čerstvým pečivem... .
Po dlouhé době recept který mě zcela nadchnul !!! Dokonalost <3 ! Já přidala trochu chilli protože máme rádi pálivé a opravdu BOMBA Moc díky za recept budu všude doporučovat
Matesovi
|8. 2. 2012 12:35
Píšeme pochvalu, chutnala nám moc a zase si je brzy dáme.
Trňanová
|18. 10. 2011 19:13
Děkuji za výbornou večeři, přítel se olizuje ještě teď a to normálně o kuřecí prsa fakt vůbec nestojí, že jsou prý nemastná, neslaná. Pekla jsem k nim americké brambory.
Markéta
|29. 6. 2011 19:51
Prsíčka zůstala opravdu velešťavnatá a moc jsme si pochutnali. Na grilu je určitě také vyzkoušíme ;-)