• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Korejská lidovka
Napište svůj komentář k receptu

Korejská lidovka

autor: jirkajnene
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Korejská lidovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks slepice zbavená kůže
    • 4
      lžíce cukr krupice
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • maggi
    • 3
      lžíce polévkové koření
    • 2
      ks cibule střední
    • 1
      lžička červená chilli paprička mletá
    • 1
      lžička glutasol
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      šálek olej na smažení-dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Kuře zbavíme kůže, vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky, nebo na nudličky.
2
Z ostatních ingrediencí připravíme nálev: cibule nadrobno, česnek utřený, nebo prolisovaný. Maso promícháme s nálevem a necháme pár hodin rozležet v ledničce. Nejlépe přes noc.
3
Po rozležení osmahneme zprudka na oleji, po menších dávkách, aby se maso nedusilo, ale smažilo.
4
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Korejská rýže Bibimbap

Korejská rýže Bibimbap

Korejská pórková polévka

Korejská pórková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jirkajnene | 22. 1. 2015 07:12

    Dobrý den paní Zdeno. Lepší by bylo rozhodně kuře. Hlavně pro křehčí maso. Já měl slepici, ale je potřeba ji skutečně nakrájet na nudličky a nechat rozležet s ostatními surovinami nejlépe přes tu noc. Může být i déle, nic se nezkazí. Dobrou chuť. :-)

  • jirkajnene | 22. 1. 2015 06:55

    Kuře bude jistě lepší a křehčí. Já použil slepici, jelikož jsem ji právě měl. Hlavně ale na nudličky a dle návodu uleženou s ostatními surovinami. :-)

  • Zdena | 19. 1. 2015 14:16

    Kuře nebo slepice?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Smažení Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Česnek Cibule Cukr krupice Glutasol Maggi Olej Polévkové koření Slepice Sojová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Boloňské špagety a la Krupi

Boloňské špagety a la Krupi

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Rýžový salát / příloha

Rýžový salát / příloha

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

Adžika směs z mletého masa

Adžika směs z mletého masa

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

68
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
62
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
54
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
49
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
39
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Kopřivové lívance
Kopřivové lívance
korbačíky
korbačíky
Korbáčový závin
Korbáčový závin
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap
Korma z kuřete
Korma z kuřete
Korpus na dort
Korpus na dort
  • Recepty.cz
  • Korejská lidovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact