Z másla a mouky uděláme jišku, trochu jí osolíme, přidáme mléko. Přidáváme po částech až zhoustne asi na krupičnou kaši. Přidáme zakysanou smetanu, pečlivě promícháme, chvíli povaříme. Přidáme kopr. Přidávám ho po troškách a bez vody, ve které je naložený. Kopru dáme podle chuti. Na závěr podle potřeby dosolit, docukřit. Když je omáčka moc hustá, zředit mlékem.
tak tuto koprovku vařím již léta a je opravdu výborná a rychlá..přeji všem dobrou chuť :-)
Dara K.
|12. 2. 2011 18:43
ahoj koprovku jsem robila prvne a to podle tohto receptu. asi sem dala neceho malo lebo ji neco chibalo no co na buduce bude treba lepsi :-)
Monika Pokorná
|9. 7. 2010 21:45
Naprosto perfektní.Teď jsem ji dodělala.Koprovku jsem dělala poprvé, recept mě zaujal, kvůli surovinám, které mám doma skoro pořád a opravdu jsem neudělala chybu.Vyzkoušejte!
Klára Grafová
|22. 7. 2009 10:59
hned ji vyzkouším.doufám že bude chutnat
Jana K.
|11. 8. 2008 14:56
výborná a jednoduchá...zvládne ji i začátečník jako jsem já:), za 1.