Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Vepřový chilli guláš
Vynikající pomazánka z nivy
Koláčky ze 100% tuku
Salát se švýcarským dresinkem
Květáková polévka s mrkví II.
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Vanilkový krém z mikrovlnky
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky