Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Sýrová pomazánka s jogurtem
Kokosky se strouhankou
Mrkvová pomazánka
Koláčky
Kuřecí prsíčka v tatarce
Kouzelný vaječný koňak
Mandle v pánvi pražené
Zelňačka z uzených žeber
Čočková polévka s batáty
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením