Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřový jazyk na česneku
Pečené obložené řízky
Vajíčkový salát
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Houskový knedlík
Vývar s rýžovými knedlíčky
Rychlý lahodný tvarohový koláč
Květáková polévka s mrkví II.
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky