Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka na slanině
Rychlé BE-BE řezy
Rychlá čína
Jablečná bábovka s vaječným likérem
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Houbové rizoto se sýrem
Květákový salát (nejen) s vejci
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Kotlety v omáčce s hlívou
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Tradiční vánoční punč
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi