Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Banánky I
Linecký tvarohový koláč
Halušky s tvarohem
Marináda na králíka nebo kuře
Kuře s rýží na kari
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Francouzská bageta
Dušené mleté maso se žampióny
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Chaloupka z perníku
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem