Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řecký salát po řecku
Čínská rýže
Mexická polévka z naší hospody
Sojové maso se zeleninou
Pohankové zeleninové placky
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rybízový koláč
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem