Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketo-kokosový zákusek
Šumajstr
Tvarohová pomazánka levně
Králík na medu
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Pudingovo-ovocný koláč
Halali-smetanová omáčka po našem
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Hlíva s pohankou
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenský perník
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem