Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s olejem
Léčivý sirup z jitrocele
Kávové slzičky
Kotlíkový guláš II.
Máslové řízky
Vepřové maso na paprice
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Coca-Cola řezy
Mandle v pánvi pražené
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Halloweenský perník
Rizoto s kuřetem a liškami
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Tatarák s kapary
Topinky s houbami a čedarem