Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vosí hnízda
Buchty trochu jinak
Rybízový dort s tvarohem
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Krémová zeleninová polévka
Raubířovy zapečené těstoviny
Pohankové lívance
Halloumi z grilu na salátu
Čokoládový koláč s blumami
Houbový kuba
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi