Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kefírové lívance
Těstovinový salát s lososem
Trojbarevná buchta
Buchty kynuté
Kuře na nových bramborách
Nejfalešnější svíčková
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Dýňová polévka.......Danča
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Hruškový crumble s perníkem