Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové rohlíčky s česnekem
Paprikový utopenec
Bramborovo-sýrové lívance
Čína s kuřecím
Česnekové bramborové knedlíky s…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Pomerančová zmrzlina
Třešňový dort / řez
Chilli con carne s kořením
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Zelňačka s klobásou
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čerstvé kimchi
Pikantní česneková pomazánka