Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepice na smetaně
Hrníčková buchta pro nezkušené
Léčivý med malé vyděračky
Bramborová pánev (omeleta)
Jablečné čatní
Kuřecí oběd
Brokolicová polévka bez smetany
Houbová smetanová omáčka
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě