Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hermelínový salát
Staročeská svíčková bez masa
Fazolková polévka
Valašské koláče - Frgále
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Broskvové řezy
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Jednoduchý meruňkový koláč
Bábovka z kefíru hrníčková
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem