Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybízová bublanina s krémem
Jablečný závin s piškotem
Tuňáková pomazánka II.
Bílý šťovíkový boršč
Vepřové na zelenině
Thajská kuřecí polévka
Salát s rukolou a olivami
Dýně s kořenovou zeleninou
Smažené špagety se sýrem
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Čevapi s ajvarem
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Okurky ve vinném octě