Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Australská čokoládová buchta z…
Tuňáková pomazánka II.
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Citronovo tvarohový trhanec bez mouky
Mleté maso po marocku
Květákový salát nebo pomazánka
Cukrové koláčky nebo šátečky
Kávovo-ořechové řezy
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…