Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka s kakaem
Malínský špaček od sestry Ireny
Kotlety (řízky) v alobalu
Broskvové řezy s pudinkem
Houbové flíčky-zapečené
Krkovička pečená s játry a cibulí
Domácí snickers
Gyros tousty z cukety - sterilované
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami