Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohová bábovka IV.
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Nakládané sýry - směs
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Banánový dortík
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…