Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s houbami
Nafouklá jablíčková dobrota
Šopský salát II.
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Jablečný koktejl
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Dušená krkovička se zeleninou
Jáhlové muffiny
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem