Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačkový beránek
Kefírový chléb
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Luxusní tiramisu
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Dědovy škubánky na slano
Almnüsse (smažené koblížky)
Čokoládové cookies
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Bramborový koláč se zeleninou
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…