Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačkový guláš
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Musaka z cuket
Dvoubarevné jablkové řezy
Muffinky vynikající čokoládové
Housky
Frankfurtská polévka II.
Bramboráčky se zelím a slaninou
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Bramboračka s bylinkovými noky
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Višňový koláč s čokoládou
Pečený květák s uzenou paprikou
Rybízová bábovka