Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečená zelenina
Párky na černém pivu
Sumeček
Rybízový koláč s kokosem
Kapr pečený s bylinkami na másle
Ovocná mísa
Krkovička pečená s játry a cibulí
Vajíčková pomazánka Rabat
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky