Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Amorův jablečný řez (koláč)
Hlávkové zelí na pivu
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Špekové knedlíky s máslem
Krůtí chilli con carne
Houbová pohanka - pohankový kuba
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Margot řezy ....Danča
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot