Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka se sýrem
Bramborový kuba
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Krůtí gulášek
Koleno v alobalu na grilu
Americký hamburger z vyzrálého…
Filety po italsku
Perníkové muffiny (DUKAN)
Pivní výpečky s bramborovými noky
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Kaštanová polévka
Banánové lívance s kokosem a jablky
Sladký jogurt s kořením
Hovězí Massaman karí s batáty
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…
Rolovaná krkovice à la porchetta